เคฆेเคธी เคฆाเคฐू เคฆेเคธी เคฆेเคธी เคจा เคฌोเคฒे เคी เคोเคฐी เคนै
เคเคธ เคฆेเคธी เคी เคซैเคจ เคฏे เคฆुเคจिเคฏा เคนो เคฐเคนी เคนै.
เคฆेเคธी เคฆाเคฐू (เคนिंเคฆी: เคฆेเคธी เคฆू) เคญाเคฐเคคीเคฏ เคเคชเคंเคกाเคคीเคฒ เค्เคฐाเคฎीเคฃ เคญाเคाเคค เคฌเคจเคตिเคฒेเคฒ्เคฏा เคฎเคฆ्เคฏाเคा เคเค เคช्เคฐเคाเคฐ เคเคนे, เค्เคฏाเคे เคเค เคช्เคฐเคाเคฐ เคฅाเคฐा เคเคนे. เคนे เคชเคฐंเคชเคฐेเคจे เคถเคคเคाเคจुเคถเคคเคे เคชाเคฐ เคชเคกเคฒेเคฒ्เคฏा เคช्เคฐเค्เคฐिเคฏेเคชाเคธूเคจ เคคเคฏाเคฐ เคेเคฒे เคेเคฒे เคเคนे. เคนे เคญाเคฐเคคाเคคीเคฒ เคेเคก्เคฏांเคฎเคงीเคฒ เคช्เคฐाเคฅเคฎिเค เคเคฃि เคธเคฐ्เคตाเคค เคฒोเคเคช्เคฐिเคฏ เค
เคฒ्เคोเคนोเคฒिเค เคชेเคฏ เคเคนे เคเคฃि เคคे เคเคธाเค्เคฏा เคเคค्เคชाเคฆเคจाเคฆ्เคตाเคฐे เคฌเคจเคตिเคฒेเคฒे เคुเคณांเคชाเคธूเคจ เคคे เคंเคฌเคตเคฒे เคाเคคे เคเคฃि เคคे เคเคคเคฒे เคाเคคे. [เฅง] [เฅจ] []] เคฆेเคธी เค
เคฒ्เคोเคนोเคฒ เคนी เคเค เคตिเคธ्เคคृเคค เคธंเค्เคा เคเคนे เคเคฃि เคฏाเคค เคाเคฏเคฆेเคถीเคฐ เคเคฃि เคฌेเคाเคฏเคฆेเคถीเคฐเคชเคฃे เคฌเคจเคตिเคฒेเคฒे เคธ्เคฅाเคจिเค เค
เคฒ्เคोเคนोเคฒ เคฆोเคจ्เคนी เคธเคฎाเคตिเคท्เค เค
เคธू เคถเคเคคे. "เคฆेเคธी เคฆाเคฐू" เคนा เคถเคฌ्เคฆ เคธाเคฎाเคจ्เคฏเคค: เคाเคฏเคฆेเคถीเคฐ เค
เคฒ्เคोเคนोเคฒเคฒा เคฆเคฐ्เคถเคตिเคคो เคคเคฐ เคฆेเคธी เคฆाเคฐू (เค
เคฐॅเค เคเคฃि เคชाเคฎ เคॉเคกी) เคे เคเคคเคฐ เคช्เคฐเคाเคฐ เคंเคฆ्เคฐเคถिเคจ เค
เคฒ्เคोเคนोเคฒ เคฎ्เคนเคฃूเคจ เคตเคฐ्เคीเคृเคค เคेเคฒे เคाเค เคถเคเคคाเคค. []] []] เคนे เคช्เคฐाเคीเคจ เคाเคณाเคชाเคธूเคจ เคญाเคฐเคคाเคค เคाเคฒ्เคฒे เคाเคคे เคเคฃि เคฆेเคถाเค्เคฏा เคจिเคฐเคจिเคฐाเคณ्เคฏा เค िเคाเคฃी เคตेเคเคตेเคเคณ्เคฏा เคจाเคตांเคจी เคเคณเคเคฒे เคाเคคे
Desi desi na bole ki jori hai
Desi desi na bole ki jori hai
This country is becoming a fan of this country.
Desi Daaru (Hindi: เคฆेเคธी เคฆाเคฐू) is a category of liquor made in the countryside of the Indian subcontinent, one of whose variants is tharra. It is traditionally prepared from a procedure that has been passed down for centuries. It is the primary and most popular alcoholic beverage in India's villages and it is fermented and distilled from molasses which is a by product of sugarcane.[1][2][3] Desi liquor is a broad term and it can include both legally and illegally made local alcohol. The term desi daru usually refers to legal alcohol while other types of desi liquor (arrack and palm toddy) may be categorised as moonshine alcohol.[4][5] It has been consumed in India since ancient times and is known by different names in different parts of the country
Comments
Post a Comment